Peeling chimic in tratarea bolilor

 Peeling chimic presupune aplicarea diferitelor substanțe chimice pe piele pentru a provoca descuamarea pielii. Aceasta se face pe diferite straturi și a realiza astfel o resurfacing de ansamblu.

Este indicat în tratamentul ridurilor fine ale feței , problemele de pete sau hiperpigmentarea feței . Petele  închise senile, acneea și alte modificări ale pielii cauzate de soare și vârstă.

Există diferite tipuri de peeling chimic, în funcție de produsele folosite, de concentrația acestora și de adâncimea la care acționează.

Cand se va aplica peeling chimic ,vi se va spune care este tratamentul cel mai potrivit. Acesta este potrivit  pentru problema dvs. și rezultatele pe care le puteți aștepta.

Cu cât rezultatul este mai mare, cu atât mai mult este coaja, deși nu se poate face pe toate tipurile de piele.

Peeling chimic este o completare la alte tratamente faciale , cum ar fi mezoterapie, mezoterapie facială, mezoterapie corp, implanturi de umplere, de ridicare , si asa pe . Procedurile de peeling chimic al pielii nu reprezintă o alternativă la întinderea cutanată atunci când acest lucru este indicat.

Peeling chimic

Tipuri de Peeling Chimic

Peeling chimic pe suprafață

Acesta combină un program de pregătire bazat pe creme la domiciliu. Aceasta se face  cu o coajă superficială în consultare și întreținere la domiciliu. Tratamentul se repetă în aproximativ 5-6 sesiuni până când se obține rezultatul corect. Nu este dureros, îmbunătățirea este observată la 3-4 zile și nu trebuie să vă întrerupă activitățile normale. Este indicat în petele cutanate, ridurile fine, pielea zbârcită, picioarele cioară și sechelele ușoare de acnee. Se poate practica pe toate tipurile de piele.

Peeling chimic mediu

El se realizează printr-un program de pregătire acasă, o sesiune în consultare și un program de îngrijire la domiciliu. Produsele chimice sunt utilizate la concentrații scăzute. Este indicat la toate tipurile de pacienți, producând o îmbunătățire importantă a ridurilor fine. El mai este intalnit si in cazul  petelor, a ficțiunii și a sechelelor de acnee. Nu necesită nici o anestezie.

peeling chimic

Peeling chimic profund

Se bazează pe un program de pregătire la domiciliu împreună cu o sesiune în consultare cu substanțe chimice . Aceasta se face cu o urmărire la domiciliu de aproximativ 10-15 zile. Se practică cu anestezie locală și sedare în sala de operație. Puteți relua activitățile normale după aproximativ 3-4 săptămâni, folosind machiajul. Ea produce o dispariție a leziunilor superficiale solară și senilă keratotică (pete întunecate), precum și o întinerire foarte importantă. Nu se poate practica pe pielea intunecata si necesita protectie solara timp de 1 an.

Frecvența sesiunilor pentru Peeling chimic

Frecvența sesiunilor pentru peeling chimiceste de obicei săptămânala. Deși în cazuri precum acneea, cicatricile foarte superficiale și pielea foarte sensibilă se pot face la fiecare 15 zile. Există și perioade de odihnă de o săptămână după terminarea a 3-4 sesiuni.

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Etichete: , , ,
%d blogeri au apreciat: