Masajul yoni-ului sau masajul vaginului

masajul yoni ului sau masajul vaginului

Masajul yoni-ului sau masajul vaginului este un masaj de relaxare pentru femei. Femeile care doresc masajul yoni-ului sau masajul vaginului sunt in general femei fara inhibitii.
Yoni in traducere ,inseamna organele genitale sexuale feminine. Prim masajul yoni-ului sau masajul vaginului se indeparteaza traumele si emotiile.Acest tip de masaj se practica din cele mai vechi timpuri.
Masajul yoni-ului sau masajul vaginului se practica de mai bine de 1000 de ani ,in India si in China. Acest masaj ajuta la vindecarea anumitor boli genitale.

Sedinta de masaj a yoni-ului sau masajul vaginului

Acest tip de masaj se incepe cu un masaj de relaxare prin presopunctura. La inceput se ating incet toate partile corpului . Se procedeaza pentru a creea o stare de intimitate a corpului.
Se face pentru a face o destindere a corpului si pentru amplificarea energiilor. Se face pentru amplificarea energiilor erotice si afective ale femeii.După aceea se trece incet la masajul propiu zis al yoni-ului.
Se maseaza intai elementele exterioare si apoi se incepe penetrarea yoniu-lui. Se maseaza apoi punctul G si peretii yoni-ului cu miscari ferme si hotarate. Apoi incet se maseaza si colul cervix si se patrunde incet in interiorul lui.

Pentru ce este benefic masajul yoni-ului sau masajul vaginului ?

Acest masaj este foarte benefic pentru femei atunci cand au probleme de sanatate. Atunci cand femeia incepe sa fie nesigura si este stresata datorita problemelor. Datorita grasimii de pe corp care sa depus dea lungul anilor. Aceasta depunandu-se datorita umilintei la care a fost supusa .
Atunci cand o femeie are trupul rigid pe fata ei se poate citi o nedreptate,o umilinta. Pe trupul unei femei se vad foarte bine stari ale constiina lasate de a lungul vietii.
Yoni-ul este acea parte a organismului care reflecta traumele emotionale. Acestea mai pot fii si traume sexuale si relationale. Daca aceste traume nu sunt vindecate urgent ,pot creea blocaje energetice.

Manifestarea acestor traume.

Libido foarte scăzut
Lipsa senzațiilor la nivelul vaginului
Lipsa orgasmului
Dureri în timpul actului sexual
Dureri la menstruație sau menopauză
Ca orice muschi din corp si vaginul daca nu este folosit , atunci muschii lui se atrofiaza. Daca vaginul nu este folosit o perioada de timp acesta se va inchide si apar traumele. Aceste traume pot fii traume emotionale sau traume fizice.

Manifestarea traumelor la nivelul vaginului

In afara de atrofierea muschiului vaginului , apar dureri foarte mari . Aceste dureri se simt in timpul actului sexual si sunt niste dureri mari.Pe langa aceste dureri mai apar si alte dureri mari. Pot aparea dureri de spate, coapse, umeri, gât și chiar dureri de cap.
Prin efectuarea de masaj si diferite tehnici al yoni-ului aceste dureri pot fii eliminate. Toate aceste organe tensionate se pot relaxa si durerea dispare.Exista si cazuri cand tesuturile conjunctive devin foarte rigide.

Beneficiile masajului yoni-ului sau masajul vaginului

Deblochează energia stagnată la nivelul zonei intime,
Eliberează toxinele și crește fluxul de sânge către organele sexuale.
Irigarea acestora cu o cantitate însemnată de sânge
Ajută la eliberarea mai ușoară a hormonilor,
Stimulează atât buna funcționare sexuală cât și cea a creierului.

O activitatea hormonală sănătoasă este benefica pentru de sănătata femeii. Aceasta inlatura foarte multe boli ce pot aparea in organismul femeii.

Aceste boli sunt :

Durerile de spate, Senzația de apăsare la nivelul pieptului,
Libido scăzut, pofta de viață scăzută,Ajută la întârzierea menopauzei .
Elimină traumele si inlatura ,Crește potențialul orgasmic.
Elimină sindromul premenstrual ,Elimină durerile din timpul actului sexual.
Întărește mușchii pelvieni,Îmbunătățește extraordinar de mult relația de cuplu.

Tehnici de masare a yonu-lui

Masajul yoni-ului sau masajul vaginului este un masaj de relaxare .El necesita rabdare si se face in mai multe sedinte .Pentru a face acest masaj , femeia trebuie sa fie lipsita de inhibitii.
Ea trebuie sa inlature gandurile negre care ii apar in cap in timpul masajului. Ea trebuie sa fie constiienta ca este un masaj care poate sa ii redea feminitatea. Tot odata poate sa ii redea si pofta de viata si sa ii inlature stressul.
In timpul masajului multe femei traiesc emoții pe care nu le pot identifica.Alte femei pot simti furie, frică, vină, rușine, amintirea unui abuz. Masajul yoni sau masaul vaginului este un masaj de revigorare al organismului. Acest tip de masaj nu are limite de varsta .

Masajul Yoni-ului confera bunastare

Masajul Yoni-ului confera bunastare si creste receptia sexuala a femeii. Acest tip de masaj este preferatul femeii. Masajul Yoni-ului este o modalitate de a descoperi zonele sexuale si erogene. Acesta ii permite unei femei sa se bucure de orgasme mai puternice.

Masajul, se incepe intai cu abdomenul, coapsele, sanii, picioarele. Se ung mai intai mainile cu ulei de masaj sau cu lubrifiant .Se incepe cu o mangaiere usoara pe labii, apoi continuund pe muntele Venus.Un deget va fi in vagin, iar palma va atinge Yoni-ul. Aceast masaj se va facepana se atinge punctul G .
Cu cat masajul yoni -ului se face mai repede , cu atat viata femeii este mai relaxata .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: