Masajul facial cu Ayurmed

 

Masajul facial cu ayuremed se foloseste pentru o piele a tenului hidratata, proaspătă și luminoasa .Masajul facial cu ayuremed se poate face cu o crema care țin de presiunea cu care acesta este efectuat .

Efectele masajului facial

Masajul facial cu ayurmed stimuleaza vasele de sânge, îmbunătățind circulația acestuia și având ca scop păstrarea sănătății . De semenea masajul facial cu ayurmed imbunatateste și  aspectului frumos al tenului. Fata și capul nostru sunt legate intre ele de aproximativ 30 de mușchi . Acestea  au rolul de a compune expresia faciala dar sunt folosiți și pentru a manca. Acesta îmbunătățește circulația sângelui și ajuta la refacerea fermității pielii.

Masajul facial cu ayurmed scade anxietatea și înlătură dispoziția proasta, uneori chiar stările depresive. Masajul facial cu ayurmed este un masaj destul de relaxant pentru fata si sunt mai lipsiti de stress . Masajul facial cu ayurmed inlatura inflamarea sinusurilor si te ajuta sa elimini surplusul de mucus și sa eliberezi congestia nazala. Masajul facial cu ayurmed are și efectul de a drena limfatic tenul mai ales în zona bărbieimasajul facial cu ayurmed

 

 

 

 

Crema pentru masaj facial cu scorțișoară și curmale

Masajul facial cu ayurmed se face cu o crema speciala pentru masaj facial . Aceste ingrediente au rolul de a trata tenul deshidratat și obosit . Masajul facial cu ayurmed confera acestuia strălucire și nu în ultimul rand sănătate.

Are o consistenta grasa, motiv pentru care este foarte buna și pe post de crema hidratanta în sezonul rece. De asemenea masajul facial cu ayurmed este corespunzător asupra tenului și-ar spune cuvântul în materie de riduri și cearcăne.

Având la baza un extract din scorțișoară, aceasta crema stimuleaza circulația sangvina la nivelul epidermei . Aceasta mai reduce ridurile fine si are efect antiinflamator și antibacterian. La acesta se adaugă uleiul din germeni de grâu a cărui rol este acela de a elasticiza pielea și de a o tonifia. Extractul din curmale are efect antioxidant și previne îmbătrânirea prematura a pielii . Vitamina A pe care acestea o conțin previne aparitia petelor și refac bariera lipidica a pielii reglând secreția de sebum la nivelul tenului.Aceasta crema poate fi utilizata pentru masajul întregului corp avand o consistenta grasa .

masajul facial ayurmed

Reguli pentru un masaj facial eficient

Masajul facial cu ayurmed trebuie realizat în concordanta cu fluxul natural al mușchiului. Creșterea beneficiilor masajului depinde în mare parte și de executarea corecta a acestuia.

Presiunea cu care acesta masaj este executat la nivelul tenului trebuie sa fie gradata . Acesta nu trebuie sa depășească nivelul peste care masajul nu mai este plăcut, ci devine dureros. Reacțiile pielii pe măsură ce masajul facial cu ayurmed este aplicat va pot ghida în stabilirea nivelului presiunii. Pielea obrajilor și conturul fetei necesita o presiune mai ridicata în masaj în comparație cu zona din jurul ochilor . Masajul facial cu ayurmed necesita un masaj delicat și o presiune scăzută în efectuarea acestuia.

Si viteza cu care masajul este efectuat contează, de regula fiind adecvat ca aceasta sa fie în sincron cu pulsul tău.

De asemenea este bine sa se tina  cont și de periodicitatea cu care se realizeaza acest masaj facial. Nu este necesar sa fie zilnic pentru ca nu-ți dorești sa sensibilizezi pielea. Masajul facial cu ayurmed  ar trebui sa fie o activitate agreabila atât pentru tine, cat și pentru tenul tău. Masajul facial cu ayurmed este suficient sa-l realizați de doua ori pe săptămână.

Este bine sa se evite  masajul fetei cu ayurmed  atunci când persoana este foarte obosita,iar  pielea este inflamata .După o ședința intensa de expunere la soare, sau când ai alergii, acnee, răni sau febra.

masajul facial ayurmed
Pașii unui masaj facial de calitate

In primul rand, când vrei sa realizezi un masaj facial cu ayurmed , trebuie sa se tina cont de  anumiti factori .

Trebuie sa demachiezi bine tenul și apoi sa-l speli bine cu apa și săpun pentru a îndepărta excesul de sebum și celule moarte. Apoi cu degetele se întinde crema uniform pe fata după ce în prealabil a fost încălzită intre palme. Masajul facial cu ayurmed se realizează cu mișcări blânde dinspre frunte alunecând ușor spre bărbie.

In zona frunții se realizează mișcări circulare dinspre centrul frunții spre exterior pana ajungeți la tâmple.

In jurul ochilor exista doua zone distincte, zona superioara a ochilor unde este bine sa masați din interior spre exterior.  Pornind de la întâlnirea frunții cu nasul și partea inferioara unde trageți ridurile ușor către exterior .Apoi trebuie sa se coboare  ușor pe conturul fetei în mișcări blânde.

Tehnici aplicate la masajul facial cu ayurmed

La masjul facial cu ayurmed se coboară degetele apoi de-a lungul nasului din frunte către capătul nasului . Apoi se masează ușor zona laterala a nărilor pentru ca la final sa se coboare pentru a masa zona superioara .In final se maseaza partea inferioara a gurii cu mișcări circulare dinspre interior spre exterior.

Obrajii se maseaza circular, în spirala de la bărbie către tâmple. La final se pune mâinile pe obraji și se intinde pielea către urechi după care presați ușor  la baza acestora.

Se contiunua apoi masajul pe gat și se indreaptă spre piept după care se îndepărtează excesul de crema . Acesta se indeparteaza cu dischete demachiante și clătește cu apa călduță.

Articol scris de dodorel62.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Etichete: , , ,
%d blogeri au apreciat: