Labioplastia labiilor

 

Labioplastia labiilor sau ninfoplastia este o intervenție chirurgicală. Este o procedură chirurgicală intimă pentru a îmbunătăți aspectul labiilor de sex feminin. Aceasta se face fără a modifica funcționalitatea lor, sau a reduce dimensiunea hipertrofică. Aceasta tratează labia minoră (supradezvoltat) sau corectează și asimetrii (diferențe de la o parte cu celelalte) sau formele care sunt prea neregulate.

Rezultatele  labioplastiei labiilor sunt permanente. Buzele vulvei vor arăta mai armonioase și mai plăcute. Aceasta va face probabil femeia să se simtă mai confortabilă și mai sigură.

Cine sunt candidații pentru o labioplastie

Pacienții care se gândesc la labioplastia labiilor sunt cei care nu doresc labiilor (labiilor inferioare) sau un proiect de prelungire dincolo de labiile (labiilor Majoră). Alte femei observă o umflătură mare în pantaloni, costum de baie, sau lenjerie de corp. Alte femei pur şi simplu, nu le place, și încerca să nu poarte aceste haine de acest aspect arată. Un alt grup de paciente care cred labiilor sunt sportivii care se plâng de frecare enervant în zonă, cum ar fi de rulare sau cu bicicleta.

labioplastia labiilor

Vârsta la care se face labioplastia labiilor

Gama de vârstă a solicitanților acestor proceduri este destul de largă și începe încă din adolescență. Pacienții mai în vârstă, care au avut copii cu o anumită frecvență pot avea agățat buzele și laxitatea buzelor. Poate fi şi cavitatea vaginală, și este de asemenea, un posibil candidat pentru labii.

Acest tip de intervenții chirurgicale de întinerire vaginale, cum ar fi o intervenție chirurgicală de reducere a buzelor sau labiilor, devin din ce în ce mai populare. Pot exista mai multe motive pentru această tendință. Unul dintre motive ar putea fi faptul că tot mai multe femei au probleme genitale. Aceasta se ceaza şi în zona pubiană, care sunt acum mai multe modificări în aceste mod normal în acest domeniu. Din punct de vedere social, zona genitală feminină nu mai este un subiect tabu.

labioplastie-inainte-si-dupa 1

Tratamentul postoperator

O mică inflamație este normală în următoarele 2-4 săptămâni, cu disconfort ocazional în zonă.
Pacienta operată de labioplastie ar trebui să mențină odihnă relativă în decurs de 24 de ore, timp în care va putea merge acasă. În zilele următoare poate să revină progresiv la activitățile pe care le are de făcut..

Trebuie să aștepte aproximativ 3 săptămâni înainte de a vă exercita și cu 6 săptămâni înainte de a face sex.
Cicatricile labioplastice sunt foarte mici în toate cazurile. Datorită caracteristicilor excelente de cicatrizare ale țesuturilor din zonă, devin practic imperceptibile într-un timp scurt.

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Etichete: , , , ,
%d blogeri au apreciat: